Producties

The Love and Peace Police

Corona proof

Iedereen kent ze wel, de bekeuringen van de arm der wet: parkeerboetes, overlastboetes, enz. Weg met deze frustraties!! Een nieuw soort politiemannen is namelijk opgestaan: "The love and peace police"!!
Op hun luidronkende politiebrommertje met sidecar rijden deze twee gekke politiemannen door de straten. Bijgestaan door een luide sirene en fluitgeschal gaan ze op missie: het verspreiden van de liefde!! De cupido’s der arm der wet! Gewapend met kusjes en knuffels, liefdesbekeuringen, aaiende plumeaus, een liefdestester,verleidingsdansjes, enz. proberen deze agenten op een ludieke en grappige manier de liefde en vrede te handhaven.

De Gevleugelde Stad, Ieper
Brugge
Circuit Zolder
Straattheaterfestival Woerden
Brugge
Brussel
De Gevleugelde Stad, Ieper
De Gevleugelde Stad, Ieper
De Gevleugelde Stad, Ieper
1/1

l' Ambulance de la Chance

Corona proof

Reeds jarenlang zijn de dokters van "l’ Ambulance de la chance" het medicijn van "La Douce France". Hun ludieke therapie werkt! Met hun aftandse retro ziekenwagen vol attributen, rijden ze op vrolijke muziek van evenement naar evenement! Hun missie: het opsporen en behandelen van stress!

Een te veel aan stress? Geen nood! Je wordt onderworpen aan een ludieke en doeltreffende therapie! Misschien mag je wel eens proeven van hun "médicament de vivre", krijg je een "massage d’amour", word je ter plaatse geopereerd, of…
Eén ding staat vast: het woord ‘stress’ verdwijnt voor goed uit je woordenboek! “l’ Ambulance de la chance” is een clowneske verrassings-act met een hoek af, vol improvisatie. 

Diksmuide
Straattheaterfestival Onderstroom Vlissingen
Straattheaterfestival Onderstroom Vlissingen
Lachfestival Houthalen
Straattheaterfestival de Ronde Venen
Straattheaterfestival Onderstroom Vlissingen
Lachfestival Houthalen
Straattheaterfestival Onderstroom Vlissingen
Diksmuide
1/2
23844517_906745332816884_573865768924517

Ambulance de la Chance kan worden voorzien van vurige fakkeltjes, tijdens winterse sfeeravonden of nachtelijke zomerevenementen!

Kuisgespuis

Druk druk druk! Het zijn de woorden van deze tijd… Werken, werken, werken... en dat in combinatie met het huishouden, onderhoud van de persoonlijke hygiëne en een hele lijst andere to do’s. Tijd voor hobby’s, vrienden, of gewoon relaxen wordt herleid tot een minimum… Herkenbaar? Dan is Kuisgespuis jouw oplossing! Gedaan met de was en de plas, het afstoffen en het dweilen… Gedaan met het douchen, tanden poetsen en opmaken… Vanaf nu wordt het voor jou gedaan! Kuisgespuis is de kuisploeg van de toekomst! Met een ludieke kuismobiel gaat dit vrolijke duo op zoek naar ieder gebrek aan hygiëne! Van straatsteen tot okselvijver. Relax en laat u verwennen terwijl uw lichaam en omgeving een transformatie ondergaan op een wel heel speciale manier! Kuisgespuis is een mobiele verrassingsact, die op clowneske wijze geen enkele interactie uit de weg gaat!

Op vrolijke, meezwepende muziek brengen ze alles aan het blinken! Een bizar schouwspel van borstels, emmers, doekjes en tandenborstels! Een mobiele voorstelling waar een fijne hoek af is! Opgelet: kan aanstekelijk werken voor de lachspieren.

Rock for Specials
straattheaterfestival Woerden
Paulusfeesten Oostende
Paulusfeesten Oostende
Bloemencorso Loenhout
Straattheaterfestival Onderstroom
Jeneverfeesten Hasselt
Eksaarde, Hemelse spektakels en dagverse wonderen
Paulusfeesten Oostende
1/1