Fou d'amour

Corona proof

Fou d'amour vertelt het verhaal van een excentrieke straatclown voor wie het spel der liefde geen geheimen kent. Een playboy avant la lettre in het personage van cupido. Deze amoureuze liefdesengel dompelt je onder in de sfeer van de jaren twintig en bezorgt je kriebels in de buik. Of deze kriebels door de liefde of de lach komen, laten we jullie graag zelf beleven. 

 


Deze act is te boeken in drie verschillende versies:1. Mobiele show - walk act
Met zijn retro step en op vrolijke swingmuziek doorkruist deze clown uw evenement. Wat volgt is een rollercoaster aan interacties en improvisatie. Vrolijk ludiek straattheater waarbij niemand veilig is voor de 
amoureuze acties van deze bizarre cupido.

Het mobiele gedeelte kan geregeld afgewisseld worden met korte of langere cirkelacts (te bespreken).

2. Voorstelling

Laat je in deze vrolijke clownerie-voorstelling meenemen naar de charmante liefdeswereld van de jaren twintig. Een voorstelling die je onderdompelt in cupido's eigen liefdesperikelen. Een klungelige buskershow die de lach verwent, de ziel ontroert en ieders liefdesleven voorgoed verandert.

3.Combi walk act +  voorstelling
Fou d'amour kan ook geboekt worden in een combinatie van mobiele en vaste voorstelling. Praktische uitwerking te bespreken. Contacteer ons gerust!

1/1