top of page

Corona proof straattheater

Sinds het voorjaar van 2020 is de wereld veranderd. 
Het sociale leven ziet er anders uit en dus ook het cultuur-, evenementen- en theaterlandschap. Toch blijft het ook in deze tijden belangrijk om ons verbonden te voelen met elkaar, plezier te blijven beleven en te kunnen lachen. 

Daarom hebben wij
al onze voorstellingen corona proof gemaakt! We houden ons aan de algemene (al dan niet plaatselijke) maatregelen en zorgen ervoor dat alle interacties op afstand en kort in de tijd zijn. Zo voorkomen we dat te veel publiek zich rond ons verzamelt. 

Naast de aangepaste voorstellingen werkten we ook een thematische act uit, waarin het publiek op een ludieke wijze wordt gewezen op de geldende maatregelen.

Thematische corona act

The Love and Peace CORONA police

Al jaren staan de roze agenten van The Love and Peace Police bekend als de clowneske cupido’s van het straattheater. Ze strooien gul met de liefde in het rond als twee rasechte charmeurs. Op een clowneske manier zijn ze heer en meester in het verleiden. 
Op vraag van de veiligheidsraad laten ze het knuffelen even achterwege en gaan ze op corona-patrouille met hun veel te kleine bromfiets die sputtert op vrolijke muziek. 
Met aangepaste bekeuringen, ontsmettende sprays en ludieke interventies trekken deze roze politieagenten op pad om de veiligheid te bewaren. Een romantische controle op social distancing is de norm. Op een humoristische manier blaast deze mobiele act liefde in de lucht en tovert ze een glimlach op het gezicht! Social Distancing zal nog nooit zo leuk geweest zijn. 

bottom of page