top of page

Fou d'amour
- interactieve walk act -

Fou d'amour vertelt het verhaal van een excentrieke straatclown voor wie het spel der liefde geen geheimen kent. Een playboy avant la lettre in het personage van cupido. Deze amoureuze liefdesengel dompelt je onder in de sfeer van de jaren twintig en bezorgt je kriebels in de buik. Of deze kriebels door de liefde of de lach komen, laten we jullie graag zelf beleven. 

Met zijn retro step en op vrolijke muziek doorkruist deze cupido uw evenement. Wat volgt is een rollercoaster aan interacties en improvisatie. Vrolijk ludiek en mobiel straattheater waarbij niemand veilig is voor de amoureuze acties van deze bizarre verschijning.

Geïnspireerd op het personage uit deze walk act, creëerden we een vervolg in de vorm van een voorstelling, onder de naam 'That's Amore'.


Actor:
Dieter Bussche

Technische fiche:
-3 x 30 min of 2 x 45 min
-Een parcours van minimum 500 meter
-Optreden niet mogelijk tijdens concerten, so
und checks, enz.

-Parkeerplaats voor één bestelwagen zonder hoogtebeperking.
-Auteursrechten en daaraan gerelateerde kosten zijn voor de rekening van de organisatie.  

Kerst special: Santa d'amour

fb046267-f508-41f1-904e-e45a49563103.jpg

‘Santa d’amour’ is de aangepaste kerstversie van ‘Fou d’amour’. 

Een mix tussen een kerstman en een kerstengel, maar net zoals Fou d’amour een playboy avant la lettre. Deze amoureuze kerstvader dompelt je onder in een liefdevolle en gezellige kerstsfeer, ondersteunt door vrolijke kerstmuziek. Een komische kerstact met een hoek af!
Ook hier mag je een rollercoaster aan amoureuze interacties en improvisatie verwachten, badend in een magische kerstsfeer.

Foto's Fou d'amour

bottom of page